Recensies

Na een aantal jaren te zijn toegenomen in gewicht en afname van beweging, uiteindelijk de stap
weer genomen om naar Fitalize te gaan. Inmiddels ben ik 4 kg aan gewicht verloren en merk dat mijn
lichaam aan het veranderen is. Daarin heeft Annelyn van Fitalize mij super bij geholpen om de weg…

Lees meer

Ineke Westerhof

Ik heb een hele positieve ervaring gehad met Fitalize. Ik kreeg individueel advies dat goed bij mij paste en aansloot bij mijn dagelijkse bezigheden. Ik werk namelijk in de zorg en daar heb ik hele onregelmatige werktijden. De adviezen sloten hier perfect op aan en ik voel mij een stuk fitter!

Lees meer

Gladys Vos-Perez Lozada

Ik ben al een poosje bezig en heb veel hulp gehad van diëtiste van Fysiofit. Niet op gebied van voeding maar voornamelijk bij het motiveren en doorgaan. Ook als het niet altijd lukte of als ik even een break wilde was en is dit geen probleem. Ik heb geleerd om niet te gaan diëten of van die keto-diëten te gaan volgen..

Lees meer

Rian Stigter

Ik ben erg tevreden over de begeleiding bij Fitalize. Fijn dat ik hulp heb gehad met een nieuw ritme. Het is een goede stok achter de deur. Ik ben inmiddels al 5 kilo afgevallen in een maand tijd. Ik weet betere keuzes te maken, ik kies nu bijvoorbeeld altijd voor volkoren producten. Dit vult ook veel beter, waardoor ik minder een hongergevoel heb overdag.  Het is ook goed vol te houden voor de langer termijn.

Fabienne Bolt

Al een langere tijd worstelde ik met mijn gewicht, maar zelf kon ik niet het doorzettingsvermogen en de motivatie vinden om hier iets aan te doen. Door de begeleiding van Annelyn bij Fysiofit heb ik dit wel gevonden. De combinatie tussen Personal Training en voedingsgesprekken was voor mij perfect. De trainingen zijn uitdagend en elke keer anders zodat het leuk blijft. Door de voedingsgesprekken heb ik geleerd hoe je gezond kan eten op een manier die goed vol te houden is, geen streng dieet en wat lekkers af en toe mag.  Inmiddels sport ik iets meer dan 3 maand bij Fysiofit en ben ik ruim 10 kilo afgevallen, een resultaat waar ik heel erg blij mee ben!

Eveline van der Kooi

 

 

Ik krijg goede begeleiding tijdens de personal trainingen van personal trainer Annelyn. Er is veel variatie tijdens de personal trainingen in verschillende oefeningen, dit heb ik als heel prettig ervaren. Zonder begeleiding train ik toch minder voor opbouw van de spiermassa. Ook een top begeleiding bij het afvallen. Ik heb de juiste handvaten gekregen om zelf mee aan de slag te gaan, zodat ik het vooral op lange termijn ook vol kan houden. Dit vind ik namelijk erg belangrijk. Inmiddels ben ik al 14,4 kilo afgevallen in 2 maanden tijd. Er heerst een prettige sfeer in de sportschool en het is laagdrempelig. Onlangs ook een gezellige BBQ gehad met de sportschool, dit was heel leuk georganiseerd.

Berend Hofman

VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

Wil jij weten wat er voor nodig is om jouw doelstellingen te behalen? Samen kijken we hoe je jouw doel kunt bereiken en vooral ook vol kunt houden. We bespreken de verschillende mogelijkheden en stellen samen een plan op die bij jou past.