Over ons

De diëtistenpraktijk

Zoek je een diëtist in de omgeving van Zuidhorn, Noordhorn en Grijpskerk? Dan kun je terecht bij Fitalize voor individueel dieet- en voedingsadvies. Wij bieden persoonlijke begeleiding, waardoor de behandeling altijd goed aansluit bij jouw behoeften. De diëtisten van Fitalize zijn onder andere gespecialiseerd in voeding bij verschillende ziektebeelden, afvallen/aankomen, kinderen, zwangerschap en sportvoeding. De diëtisten zijn ook opgeleid tot leefstijlcoach. Fitalize biedt bovendien een Gecombineerde Leefstijl Interventie aan in samenwerking met huisartsen en fysiotherapeuten. Ook zijn wij aangesloten bij de ketenzorg. Dit houdt in dat de behandeling bij COPD, Diabetes of hart- en vaatziekten volledig vergoed wordt en je geen eigen risico hoeft te betalen.

Even voorstellen

Annelyn de Vries

Mijn naam is Annelyn de Vries. Ik ben 32 jaar en ik kom uit Groningen. Ik heb Voeding en Diëtetiek gestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Al vele jaren heb ik interesse in voeding en ervaring in het begeleiden en coachen van cliënten. Vooral de relatie tussen voeding en gezondheid vind ik erg interessant. Ik heb al veel cliënten mogen helpen met het bereiken van hun doelen. Ik ben gespecialiseerd in Diabetes type 1/2 en afslanken. Daarnaast mag ik erg graag koken en vind ik het leuk om nieuwe recepten uit te proberen. Naast deze passie doe ik ook nog andere dingen in het leven. Ik spreek graag met mijn vriendinnen en familie af en in de lente/zomer ben ik veel te vinden op de tennisbaan. Ik heb vroeger ook jarenlang getennist en gevolleybald. Daarnaast mag ik graag fotograferen en ga ik af en toe naar festivals. Ook ben ik dol op katten en heb ik zelf een hele lieve kat genaamd Pip.

VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

Wil jij weten wat er voor nodig is om jouw doelstellingen te behalen? Samen kijken we hoe je jouw doel kunt bereiken en vooral ook vol kunt houden. We bespreken de verschillende mogelijkheden en stellen samen een plan op die bij jou past.