Gezocht: 25 deelnemers aan ons online afslankprogramma

In 8 weken tijd

– Fitter
– Slanker
– Sterker

Wat kan je verwachten tijdens dit programma:

Herken je dit? Je wilt graag afvallen en ondertussen heb je van alles geprobeerd om dit te bereiken. Het levert wel tijdelijk resultaat op, maar na een aantal maanden zit het gewicht er weer bij en ben je zwaarder dan voor je begon.

Als je meedoet met ons online 8-weekse afslankprogramma merk je snel resultaat. Bijvoorbeeld dat je broek losser gaat zitten en je veel meer energie hebt gedurende de dag.

Mijn naam is Annelyn en ik ben één van de dietisten die je tijdens dit traject gaat begeleiden. Je ontvangt elke week een nieuw weekmenu, praktische tips om het vol te houden en volgt leuke en motiverende video workouts om je conditie te verbeteren.

En kom je er even niet meer uit? Dan staan we uiteraard voor je klaar. Je kan met ons Whatsappen voor advies en raad en je ontvangt altijd binnen een dag een reactie van ons.

Benieuwd naar wie ik ben?

Word één van mijn 53.000 volgers op Instagram

Inbegrepen in dit programma:

56 dagmenu's

Je ontvangt de menu’s elke week rechtstreeks in je mailbox met 3 maaltijden per dag en een receptenlijst. Je hoeft zelf alleen maar de boodschappen te doen en te koken.

Ondersteuning

Tijdens je deelname krijg je een persoonlijke diëtist(e) toegewezen die jou ondersteunt. Stuur je vraag in via Whatsapp of e-mail en ontvang binnen 24 uur persoonlijk bericht.

16 workout video's

Naast gezonde voeding is voldoende beweging ook belangrijk. Volg twee keer per week onze workouts, wordt gemotiveerd door onze enthousiaste instructeurs en kom in beweging.

Volg nu ons 8-weekse afslankprogramma voor 49,95

 

Compleet afslankprogramma voor slechts 0,89 per dag